ГРАМАДАН ЕООД

ГРАМАДАН ЕООД

Град – София
Адрес – бул. Евлоги и Христо Георгиеви №7
Телефон – 029516057
Мобилен Телефон –
Факс – 029522010
Уеб сайт – http://www.gramadan.bg
Дейност – Текстил и Облекла

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply