ДАНИНИ ЕООД

ДАНИНИ ЕООД

Град – Русе
Адрес – бул. Христо Ботев №1
Телефон – 082860039
Мобилен Телефон – 0886006305
Факс – 082860026
Уеб сайт – http://www.danini.net
Дейност – Шивашки услуги

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply