ДЕНИТА-М ЕООД

ДЕНИТА-М ЕООД

Град – Русе
Адрес – бул. Родина №25
Телефон –
Мобилен Телефон – 0878570782, 0879016076
Факс –
Уеб сайт – няма
Дейност – Шивашка дейност

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply