ДЕНИ-ДЕОР ЕООД

ДЕНИ-ДЕОР ЕООД

Град – Русе
Адрес – бул. Липник №106
Телефон – 082845244
Мобилен Телефон –
Факс – 082844140
Уеб сайт – http://www.denideor.com
Дейност – Шивашки услуги

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply