ДИМИТРОВ ООД

ДИМИТРОВ ООД

Град – Плевен
Адрес – ул. Гривишко шосе №6
Телефон – 064830390
Мобилен Телефон –
Факс –
Уеб сайт – http://www.dimitrov-factory.com
Дейност – Шивашки услуги

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply