ЕЛЕВТЕРИ ЕООД

ЕЛЕВТЕРИ ЕООД

Град – Пловдив
Адрес – ул. Белица №21
Телефон –
Мобилен Телефон – 0883304560
Факс –
Уеб сайт – няма
Дейност – Шивашки услуги

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply