КРИСТИ – 04 ООД

КРИСТИ – 04 ООД

Град – Плевен
Адрес – ул. Сан Стефано №47
Телефон – 064803536
Мобилен Телефон – 0889636284
Факс – 064803536
Уеб сайт – http://www.kristy-bg.com
Дейност – Дамска мода – Бельо

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply