МЕГА 03 ООД

МЕГА 03 ООД

Град – София
Адрес – бул. Витоша №192
Телефон –
Мобилен Телефон – 0887881786, 0878919542, 0888365880, 0888098889
Факс –
Уеб сайт – http://www.princess-fashion.eu
Дейност – Дамска мода – Булченски рокли

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply