ПРИНЦ ООД

ПРИНЦ ООД

Град – Габрово
Адрес – ул. Орловска №154
Телефон – 066803489
Мобилен Телефон –
Факс – 066807467
Уеб сайт – http://www.princebags.com
Дейност – Модни аксесоари – Чанти

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply