СМД ТРЕЙДИНГ ЕООД

СМД ТРЕЙДИНГ ЕООД

Град – София
Адрес – бул. Черни връх №47
Телефон – 029621539
Мобилен Телефон – 0888450630
Факс –
Уеб сайт – http://www.melon-design.com
Дейност – Дамска мода – Плетени облекла

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply