СОКСЕТ ЕООД

СОКСЕТ ЕООД

Град – Сливен
Адрес – ул. Петко Каравелов №23; ап.1
Телефон – 044624675
Мобилен Телефон –
Факс –
Уеб сайт – няма
Дейност – Текстил и Облекла

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply