СОМА ООД

СОМА ООД

Град – Плевен
Адрес – ул. Георги Кочев №171
Телефон – 064838088
Мобилен Телефон – 0898649909
Факс – 064838088
Уеб сайт – няма
Дейност – Облекла производство

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply