СОНИ-М ЕООД

СОНИ-М ЕООД

Град – Варна
Адрес – ул. Георги Бенковски №57
Телефон – 052608350
Мобилен Телефон – 0899109218
Факс – 052611994
Уеб сайт – http://www.soni-m.com
Дейност – Облекло Текстил Мода Обувки Бижутерия

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply