СТОЯНОВА 56 – СТАНКА СТОЯНОВА ЕТ

СТОЯНОВА 56 – СТАНКА СТОЯНОВА ЕТ

Град – Варна
Адрес – бул. Владислав Варненчик №36
Телефон –
Мобилен Телефон – 0888286538
Факс –
Уеб сайт – http://www.stoyanova56.com
Дейност – Облекла производство

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply