ТОНИ – 58 ЕООД

ТОНИ – 58 ЕООД

Град – Пловдив
Адрес – бул. Цариградско шосе №46; ет. 6; ап. 21
Телефон –
Мобилен Телефон – 0896627989, 0896627990
Факс –
Уеб сайт – http://www.toni58.com
Дейност – Производство на спално бельо хавлии и покривки

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply