ФАДО МТД ЕООД

ФАДО МТД ЕООД

Град – Пловдив
Адрес – бул. Кукленско шосе №12
Телефон – 032606505
Мобилен Телефон –
Факс – 032606595
Уеб сайт – http://www.fadoshoes.com
Дейност – Обувки

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply