ХОЛИДЕЙ-СОНА ЕООД

ХОЛИДЕЙ-СОНА ЕООД

Град – Варна
Адрес – бул. Чаталджа №20 гр. София; ул. Солунска №45
Телефон – 052721140
Мобилен Телефон –
Факс –
Уеб сайт – http://www.holidaysona.com
Дейност – Дамска мода – Бутици

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply