ШЕВИЦА ЕООД

ШЕВИЦА ЕООД

Град – Благоевград
Адрес – ул. Аргир Манасиев 6 А
Телефон – 073881770
Мобилен Телефон – 0888843646
Факс – 073881770
Уеб сайт – http://www.shevitsa.com
Дейност – Текстил и Облекла

Фирмата е включена в Каталог Текстил

Leave a Reply